PONEDELJEK
14
Oktober

predstavitev : predstavitev knjige TELESNA INTELIGENCA in ELIKSIRja - Šola zdravja Duhovne univerze


Natisni
Pošlji
Oceni

Zdravje je v pravilni uglašenosti s svojim duhovnim središčem. Duhovno središče je notranji zdravilec, ki je v vsakem človeku. Naučite se, kako ga lahko aktivirate, okrepite vitalno energijo v telesu in prebudite zdravilno moč!

Zamislite si, da okrepite svoje počutje in telesno zdravje ter hkrati duhovno zorite. To boste dosegli na Šoli zdravja Eliksir, ki povezuje meditacijo, duhovno modrost in zdravilsko prakso. Z znanjem in izkušnjami, ki jih boste usvojili, boste lahko pomagali sebi in drugim.

Knjiga Telesna inteligenca (knjigi je priložen CD z meditacijo Sam svoj bioenergetik), je praktična, vznemirljiva in uporabna. Od hitre avtohipnoze, do meditacije "sam svoj bioenergetik", od duševne akupresure do obilice praktičnih vaj za zdravo življenje.


Informacije
- (01) 433 93 03
- (041) 628 748
- http://www.cdk.si/du/


Zdravje je v pravilni uglašenosti s svojim duhovnim središčem. Duhovno središče je notranji zdravilec, ki je v vsakem človeku.
Naučite se, kako ga lahko aktivirate, okrepite vitalno energijo v telesu in prebudite zdravilno moč!Spletna stran:  http://www.cdk.si/du/
Elektronska pošta:  du@cdk.si
Telefon: 01/433-93-03; 041/628-748

Cena: Vstop prost!

Organizator:  Duhovna univerzaPrireditev vstavil: Zavod CDK
Dne: 14.2.2007 15:28:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: