TOREK
7
April

Get Smart; akcijska komedija: UJEMITE SMARTA


Natisni
Pošlji
Oceni

akcijska komedija: traja110 min.
Režija: Peter Segal
Igrajo: Steve Carell, Anne Hathaway, Dwayne Johnson, Alan Arkin
Scenarij: Tom J. Astle, Matt Ember

Akcijska komedija Ujemite Smarta pošilja agenta tajne vohunske organizacije NADZOR Maxwella Smarta (Steve Carell) na njegovo najnevarnejšo in najpomembnejšo nalogo doslej: preprečiti mora zaroto, ki jo načrtuje zlobna kriminalna združba KAOS, s katero bi ta pridobila svetovno prevlado. Po naključju je to tudi prva Smartova naloga.
Ko napadejo glavni štab tajne ameriške vohunske agencije NADZOR in razkrijejo identitete njenih agentov, šef agencije (Alan Arkin) nima druge izbire, kot da v akcijo pošlje analitika Maxwella Smarta, ki je vedno sanjaril, da bi delal kot vohun skupaj s svojim idolom Agentom 23 (Dwayne Johnson). Sanje se mu ne uresničijo; njegova partnerka postane očarljiva, a smrtonosna veteranka v poslu, Agentka 99 (Anne Hathaway).
Ko Smart in Agentka 99 razvozlata veliki načrt kriminalne združbe KAOS, ugotovita, da njihov agent Siegfried (Terence Stamp) in njegov pomočnik Shtarker (Ken Davitian) načrtujeta veliko svetovno prevaro. Smart mora, brez izkušenj in v časovni stiski, oborožen z vohunskimi napravami in obilico entuziazma, premagati KAOS, če želi rešiti svet.Organizator:  Linhartova dvorana RadovljicaPrireditev vstavil: Linhartova dvorana Radovljica
Dne: 26.9.2008 20:09:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: