PETEK
10
April

Grda resnica


Natisni
Pošlji
Oceni

The Ugly Truth; romantična komedija

Dolžina: 1h 36min / 96min


Leto: 2009


Država: ZDA


Jezik: angleščina


Scenarij: Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz in Kirsten Smith


Režija: Robert Luketic


Igrajo: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Tuner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D. Goins, Cheryl Hines


 
Resna televizijska producentka Abby že dolgo čaka na pravo ljubezen, saj so njene ideje o popolnem moškem vse prej kot lahko uresničljive. Še najmanj njenim sanjam o princu na belem konju ustreza novi televizijski voditelj - nesramni in provokativni Mike, ki je pravi umetnik v prikazovanju grde resnice o pravi naravi ljubezenskih odnosov. Ker pa se nasprotja privlačijo, se Abby in Mike kmalu znajdeta v popolnem čustvenem vrtincu.

Dolžina: 1h 36min / 96min Leto: 2009 Država: ZDA Jezik: angleščina Scenarij: Nicole Eastman, Karen McCullah Lutz in Kirsten Smith Režija: Robert Luketic Igrajo: Katherine Heigl, Gerard Butler, Bree Tuner, Eric Winter, Nick Searcy, Jesse D. Goins, Cheryl Hines
 

Povezavi: uradna stran, IMDB Napovednik: Apple.comResna televizijska producentka Abby že dolgo čaka na pravo ljubezen, saj so njene ideje o popolnem moškem vse prej kot lahko uresničljive. Še najmanj njenim sanjam o princu na belem konju ustreza novi televizijski voditelj - nesramni in provokativni Mike, ki je pravi umetnik v prikazovanju grde resnice o pravi naravi ljubezenskih odnosov. Ker pa se nasprotja privlačijo, se Abby in Mike kmalu znajdeta v popolnem čustvenem vrtincu.


Organizator:  Linhartova dvorana RadovljicaPrireditev vstavil: Linhartova dvorana Radovljica
Dne: 28.10.2009 21:05:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: