SOBOTA
29
Februar

4. pohod na Jugovo domačijo


Natisni
Pošlji
Oceni

Planinsko društvo Fram



prireja



4. pohod na JUGOVO DOMAČIJO V RANČAH



v nedeljo, 19. septembra 2010



Nedeljski pohod na Jugovo domačijo naše planinsko društvo organizira že več let. Pred tremi leti smo začeli voditi tudi evidenco udeležencev in če boste z nami na pohodu tretjič, boste prejeli priznanje za tri opravljene pohode, zato vas vabimo, da se nam v nedeljo pridružite. Ob lagodni hoji po markirani planinski poti, bo priložnost, da se bolje spoznamo, poklepetamo in morda ob gozdni poti najdemo kakšnega jurčka.



Ob 9:30 uri se bomo zbrali na parkirišču pred OŠ Fram, v Framu. Peš se bomo odpravili proti Rančam po markirani gozdni poti, ki vodi iz Frama na Mariborsko kočo. Do Ranč bomo potrebovali dobro uro hoje. Pri Jugovi domačiji v Rančah bo ob 11. uri kratka slovesnost padlim žrtvam med NOB.

Po slovesnosti pa bo pri Domu krajanov Ranče družabno srečanje krajanov KS Frama in KS Slivnice ob krajevnem prazniku. Vsi pohodniki se bodo lahko pogostili ob golažu. Proti Framu se bomo v organizirani skupini odpravili okoli 13. ure. Nazaj na parkirišče v Fram bomo prispeli predvidoma okoli 14. ure. Če boste želeli, pa lahko seveda druženje ob glasbi podaljšate in se sami vrnete v Fram.



Kaj potrebujemo za pohod?



Oblečemo primerno obleko in obujemo primerne čevlje za hojo po gozdu. V nahrbtniku naj bo kakšna pijača in hrana za potešitev prehude lakote. Odveč ne bo vetrovka in kakšno rezervno oblačilo, če nas preseneti dež.



ZBIRALIŠČE:  parkirišče pred OŠ Fram

ODHOD:  ob 9:30 uri

HOJE:  dobra ura

POVRATEK:  ob 14. uri

OPREMA:  primerna za hojo po gozdu

HRANA:  iz nahrbtnika, pogostitev v Rančah

VODNIKA:  Jože Bobovnik in Stašo Vobič (tel. 686 40 13, 041 897 786)



PRIDITE, SKUPAJ BOMO PREŽIVELI LEPO NEDELJSKO DOPOLDNE!




Organizator:  Planinsko društvo Fram















Prireditev vstavil: Občina Rače-Fram
Dne: 15.9.2010 20:50:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: