SREDA
8
April

Kako se znebiti šefa?


Natisni
Pošlji
Oceni

(Horrible Bosses)

komedija 


dolžina:  100 min. 

 

scenarij: Michael Markowitz, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein

režija: Seth Gordon

igrajo: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Kevin Spacey, Colin Farrell, Jamie Foxx, Charlie Day, Jason Sudeikis, Julie Bowen, Donald Sutherland

 

 

Režiser komedije Božič na kvadrat sledi trem zagrenjenim prijateljem, ki jim grozni šefi vsak dan uničujejo življenje. Ker ne morejo dati odpovedi, se domislijo drugačne rešitve, kako bi se za vedno znebili nadležnih šefov. Začnejo kovati načrte, kako bi šefe spravili v rani grob, toda smrtonosne nakane ves čas ovirajo številne nepričakovane in zabavne težave. A vsak nov neuspeh prijatelje le še dodatno podžge in povzroči nov krog bolečih katastrof.

 

Nick (Jason Bateman) dela po 12 ur na dan in požira vse, kar mu na mizo vrže sprevrženi nadzornik Harken (Kevin Spacey) – vse z obljubo, da bo kmalu deležen zasluženega napredovanja. Seveda ve, da do tega ne bo nikoli prišlo. Asistent v zobni ambulanti Dale (Charlie Day) skuša ohraniti dostojanstvo in se ubraniti nesramežljivega osvajanja dr. Julie Harris (Jennifer Aniston). In računovodja Kurt (Jason Sudeikis) je ravnokar izvedel, da namerava novi pokvarjeni lastnik njegovega podjetja Pellit (Colin Farrell) uničiti njegovo kariero ter preusmeriti strupene odpadke med nič hudega sluteče okoliško prebivalstvo.

 

Kaj storiti, če je tvoj šef psihopat, popoln kreten ali če žre moške? Odpoved ne pride v poštev. Te pošasti je treba zaustaviti. In tako fantje, nekoliko podprti z alkoholom in z nasveti nekdanjega kriminalca (Jamie Foxx) skujejo pretanjen, a vseeno preprost načrt, kako se znebiti svojih šefov. Za vedno… A tudi najboljši načrt je učinkovit le, kolikor učinkoviti so možgani, ki so si ga bili izmislili.

 Organizator:  Linhartova dvorana RadovljicaPrireditev vstavil: Linhartova dvorana Radovljica
Dne: 20.8.2011 20:56:00

Pošlji prijateljem
E-pošta pošiljatelja:  
E-pošta prejemnika:  
Sporočilo: